Godmorgon!


Sitter just nu på skolan och inväntar första lektionen. Har nämligen terminens sista prov idag :D Wohoo! Snart är det äntligen sommarlov, och jag kan äntligen lägga all energi åt Eyeo och dessutom göra vår debut tävling.

Idag ska jag antingen hoppa eller rida dressyr beroende på vad Anna säger. Kommer inte ihåg om det var idag vi skulle hoppa eller om det var imorgon, så Anna om du ser det här så ring mig är du gullig, dessutom skulle jag behöva prata med dig om betet. Om vi ska släppa dom där en stund idag? :)

Men nu ska jag kila, vi hörs lite senare då!♥

gå med!


http://www.gratispremium.com/?ref=290991

Dagens träning 30/5


Hejsan!

Idag har jag och Anna vart ut och hoppat över stock och sten med hästarna. Och gud så roligt dom tycker att det är, och vi också för den delen. Den roligaste delen var upp för en ganska plan backe där det låg en stock på ca 70, och jäklar vilka hoppehästar vi har! :D

Red sedan in på en stig där dom fick klättra över stenar och massor av grejjer. Var faktiskt en väldigt bra träning mentalt och fysiskt för Eyeo eftersom han var tvungen att tänka på var han satt fötterna. Det var en riktigt uppfriskande ridtur :)

Tur jag har Anna och superduper Cobbe att rida ut med :) Nu väntar vi bara på att Tindra ska bli helt igångsatt så Sofie också kan hänga med oss :)

Förresten! Dom har byggt en ridväg till Berga ( en camping m. restaurang och havsbad) där dom även har byggt hagar så man liksom kan ställa dom där, medans man käkar på restaurangen eller tar en glass eller något sådant. Så jäkla kul!

Nu känns det att sommaren är här!


Godmorgon!


Hej på er!

Vaknade för ungefär 3timmar sedan, skönt.

Gårdagens träning skulle egentligen bestå av dressyrarbete, men eftersom det var så fint väder bestämde jag mig för att rida ut istället och ta dressyrträningen idag :) Så idag blir det dressyrträning och sedan kommer massor av bilder, bra va? :D

Åhh, skulle ju egentligen ha jobbat idag, men det blev inte så. Och jag som ville vara med och tävla idag, men så blir det ju inte heller så det var ju synd. Men får vara med nästa gång helt enkelt :) 

Så nu ska jag ta och klä på mig :)

Hörs sen!

 
finaste prinsen

Dagens träning


Hejsan!

Förlåt så jätte mycket för den dåliga uppdateringen. Men har fullt upp med jobb och plugg så bloggen hamnar lite åt sidan..

Idag red jag iallafall ut, och jisses vad Eyeo förvandlas ute i skogen. I ridhuset är han den lyhördaste dressyrhästen typ. Men jäklar vilket sprutt det blir på honom ute. Vi hoppade några terränghinder och Eyeo tyckte det var lika roligt som jag! Det är så roligt att upptäcka att hoppträningarna/dressyrträningarna har gett resultat. Numera kan han mäta avstånden själv och hoppar med rätt hoppteknik.

Han är så jäkla bra min pärla!

Idag fick Eyeo även nya skor på fötterna och det gillas ju eftersom hovarna/strålen var så jäkla dåliga efter bytet av årstid. Men nu är hans hovar så fina så :)

Imorgon blir ev. hoppträning annars blir det uteritt :)

Nu ska jag soooova :)

godnatt♥



Dagens "träning"


Idag kan jag nog inte kalla mitt och Eyeos bus för träning, vi busade lite i paddocken och sedan blev det borstning på hög nivå, har även packat alla jäkla höpåsar idag och det var sååå jobbigt, hihi. Nu ska jag slänga mig i duschen och sedan slå på en bra film medan jag väntar på donken mat!

Hörs imorgon, hejhopp♥

Mot stallet!


Hejsan!

Har precis kommit hem från övningskörningen, har kört till birsta och inne i stan och överallt känns det som hihi! Nu ska jag iallafall till stallet, idag väntas hoppning på schemat!

Hejhopp♥


Jag kan inte hitta motivationen


Den har sprungit iväg från mig! Jag har helt tappat motivationen för att blogga. Eller så har jag väldigt mycket annat för mig i denna jobbiga tid. Det är ju i slutet av ettan, och nationellaprov och massor rasar in på mig.. Men jag får ligga i ifall jag vill bevara mina höga betyg, det betyder mindre bloggning, tyvärr. Men efter skolavslutningen ser det nog lite ljusare ut här på bloggen :)

Det var allt för mig så länge :)

Förlåt


För den usla bloggningen, sitter just nu på en förfest och ska strax dra på krogen, jag tänker berätta om alla ridpass imorgon, vilket ena inte alls gick nå bra. Men berättar mer om det imorgon :) Puss!♥


Godmorgon!


Nu sitter jag på den allra första lektionen idag och känner redan för att spy, hehe. Nämen vi har information och layout nu och har sista provet på hela kursen imorgon så då är man så illa tvungen att sitta i denna fuula datasal =)

Igår skippade jag ridhuset och red utanför stallet istället. Han kändes jättefin i både skritt och trav i galoppen ville han gärna ligga på lite, så jag fick verkligen kämpa mig till en lugn häst, och voila! med lite tålamod kom han tillbaka :D Idag ska jag rida dressyr iallafall, nu är det dags för det :)

Nu börjar min jätte roliga lektion, NOT!

hehe hejhopp♥


Hoppbilder!


Nu har världens bästa anna skickat bilderna, så dom kommer upp nu :)































Dagens fråga


Ger ni era hästar tillskottsfoder?

Vad ger ni era hästar och varför isåfall?

Eyeo har ätit KRAFT grund i princip hela tiden. Men han bytt några gånger till KRAFT sport. Och nu ska jag byta igen till KRAFT sport, eftersom nu kommer han läggas i lite hårdare träning. Däremot på sommarbetet äter han grund och korn.

Hur gör ni?

hola amigos!


Just nu sitter jag i datasalen och väntar på att matten ska börja, vår sista lektion, skööönt! Hade tänkt träna dressyr idag med Eyeohjärtat, men det blir nog lite bad i sjön också :) Det är ju så otroligt vaaarmt och skööönt!! :D

Igår hopptränade vi, hoppade en oxer på 80cm. Han hoppade klockrent alla ggr och var så jäkla duuktig! Nu vill jag verkligen täävla wohoo! Nu börjar strax matten, men det kommer upp bilder senare på ifrån hoppningen igår!

Hejhopp♥

vaaarmt


Hej allihopa!

Idag har vi haft en underbar varm dag! Eyeo och jag busade lite i paddocken istället för å träna i denna värme, både Eyeo och jag föredrog det =) Sedan blev det massa borstning och mys på stallgången. Imorgon väntas iallafall träning för lill hjärtat! :) Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men någonting skojj blir det nog :)


Dagens träning 7/5


Red som sagt ut med Anna idag :) Eyeo var väldigt framåt och positiva på lite arbete, aa till en början iallafall. Han klev på fint i traven och det kändes i hela Eyeo att han tyckte det var superkul att få komma ut i skogen, vi travade en bit och efter det tog vi en galopp, efter det hade jag en studsande häst. Det blev knappt någon trav efter det, när vi travade brevid varann så föll Eyeo in i galopp hela tiden. Eyeo tyckte väl att det blev så jobbigt att trava eller så var det bara en explosion inom honom som tittade fram.

Men det är så skönt att jag har ridit så mycket dressyr med honom, han är så mjuk och känslig i munnen så jag behöver knappt ta någonting i honom när jag vill att han ska bromsa. Och han drar inte och tar aldrig bettet. Min finaste prins! Nu ska jag anmäla mig till pay and jumpen :D

Hejhopp♥






Här kommer även lite bilder från träningen igår :)




Godmorgon!


Eller ja, god eftermiddag hehe :) Nu är jag alldeles strax på G till stallet, har bytt om och ätit. Idag tänkte Anna och jag jogga lite med hästarna ute i skogen. Ni får uppdatering senare och ev. några bilder =D

När jag kommer hem ska jag anmäla mig till pay and jumpen! wohoo, det blir våran debut tävling hihi. Jag känner hur mina tävlingsnerver börjar triggas igång!

Jaja nu ska jag kila, hej så länge♥


lite bilder från hoppningen!


Nu har äntligen anna skickat bilderna som världens snällaste sofie knäppte! :)




















haha.. finaste prinsen iallafall♥

Dagens träning 6/5


Hola!

Dagens träning bestod av lydnad på hög nivå. Gjorde massa halter och sen trav och sen halt osv, för att få honom vaken och kvick. Det gick över förväntan! :) Red även ett dressyrprogram som jag satt ihop själv, det gick också väldigt bra. Hade verkligen inga höga förväntningar, men det visade sig att det kunde jag ha haft. Hade nog kunnat kräva lite ytterligare av honom :) På slutet ställde jag fram en oxer och det var mest lydnads träning. Jag kom i samlad galopp och kanske 20m innan hindret gjorde jag halt och sen galopp och hopp och han var sååå duktig! Min finaste prins!♥

Igår hopptränade jag med Anna och det gick ju bra det också, men det är så synd att Eyeo blir så slarvig när det är låga hinder, han tar knappt i och så är han duktig på att riva då... menmen.. han lär sig nog förhoppningsvis :)

Och Anna gjorde mig så glad och laddad förut när hon berättade om en pay-and jump tävling. Och den ska jag självklart vara med på! Det ska bli så roligt och jag är så laddad!!! :D

Nu ska jag kila, hejhopp♥

Dagens träning 3/5


Idag red jag till ridhuset och red några dressyrövningar. Var egentligen tänkt att jag skulle hoppa, men skippade det och tar det imorgon istället. Han kändes rätt spänd idag och pigg som tusan. Kan nog bero på att han stog igår. Men jag kunde knappt peta på honom så var det framåt som gällde. Det är ju bra på ett sätt, för han blir väldigt framåt och samtidigt lyhörd. Eftersom han är så mjuk och känslig i munnen, fungerar han jätte bra när han har sin normala energi!

Han är så jäkla bra min fina prins. Men imorgon ser vi fram emot hoppträning! Funderar på att hoppa bana, med mycket titthinder :) Nu måste jag sova, har ett nationellt prov i engelska som väntar imorgon.

Godnatt♥

Resultat


Var inne på ridsport och kollade runt lite, hittade 2 av resultaten från en regional dressyr 2007 jag red med Chester :) Kul att dom fortfarande har resultaten! :)


från LA:1


Från LB:1


Godmorgon!


Hello, vakna för ett bra tag sedan, men ligger fortfarande kvar i sängen. Det är verkligen så jäkla tråkigt och vara hemma! Så nu ska jag hitta på någonting så klockan går fort och jag kan åka och rida!! :)

Väntar även på mitt dumma Nelly paket som aldrig verkar komma. Tur man kan spåra det hihi, det var i Ånge 6 imorse, så får väl hoppas på att det hinner åka hit idag :)

Förresten, vad vill NI läsa mer om här på bloggen? Skulle vara roligt om ni kunde skriva om någonting ni gärna skulle vilja läsa om. Vet knappt vad ni vill läsa om. Ni kanske vill ha mer bilder? Vem vet, ni kanske tycker allt är bra ändå hihi :)

Men nu ska jag städa och laga lunch, hörs lite senare då!

Hejhopp♥


uääk, det låg snö på backen imorse när vi tog ut hästarna...

Dagens vila


Tyvärr fick det bli vila för Eyeo idag, jag sov endast 3timmar inatt, vänt på dygnet ni vet. Klev iallafall upp klockan 6 imorse och åkte och släppte ut hästarna, har gått i skolan hela dagen, hade även ett prov i historia imorse, kul. Jaja, landade nog på ett MVG iallafall :) 

Så om jag hade ridit idag, hade jag nog legat i skogen och sovit nu och Eyeo hade gått hem utan ryttare, hehe. Nämen på ett ungefär, nu ska jag kasta mig in i duschen, sedan blir det SÄNGEN!♥

Vi hörs imorgon

Hejhopp♥

Godmorgon!


Idag var jag uppe med tuppen, var väl sådär 3veckor sedan sist? det var det förmodligen, denna vecka är alltså min utsläpps-vecka, åh, tro mig när jag säger detta, även om det är underbart att åka till stallet och träffa sin älskling, så är det så långt ifrån underbart man kan komma. Man är trött, hängig, hästarna är på hugget och sparkar i väggarna = huvudvärk.. Hehe, vilka I-landsproblem. Min poäng är iallafall att det är jobbigt att åka till stallet på morgonen.

Längtar tills hästarna börjar sova ute! hua vad skööönt det kommer vara, jaja nog om det, nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på ett avsnitt av how i met your mother och sedan kliva upp för att åka till skolan, eller ja först ett stopp på donken! Jag vet, snart kommer jag rulla fram... hehe

hejhopp♥


Dagens fråga


Ridhus eller paddock?


Jag föredrar ridhus eftersom det inte finns så mycket som stör hästen. Iallafall inte Eyeo, han blir mer koncentrerad på mig när det inte finns så mycket att hålla koll på. Rider vi utomhus vill han gärna ha koll på allt runt sig, och lägger mindre fokus på mig. Men jag gillar ändå att rida utomhus, önskar vi hade haft en bättre paddock bara, det är så dåligt underlag där. Därför blir det lite mindre träning utomhus, men finns nog ingenting som slår en riktigt mysig uteritt! :)





Dagens träning 1/5


Red som sagt till ridhuset idag, men skippade bomövningen, red ändå på 2 volter, och han kändes mjuk, stabil och lyhörd heela passet. Han gjorde sin matte så stolt idag! Blir dessutom alltid så glad när folk berömmer mitt jobb jag har gjort med honom :) I slutet körde vi några längningar snett igenom, till en början förstod han inte så mycket, så han ökade mest bara, men till slut fick vi till några riktigt fina längningar :)

Nu ska jag städa upp på rummet med hjärtat, sedan hoppa in i duschen, sedan blir det donken för vår del :)

Hörs imorgon!♥


godmorgon!


Hur var er valborg igår? :)

Själv hade jag jäkligt roligt, hade helst velat dra på krogen, men det får så få som ville det, hehe. Men det var roligt ändå! Mådde väl sådär imorse, men nu mår jag mycket bättre :) så om ett tag drar jag iväg till stallet, och kör en travbomsövning med 2 volter :)

Han fick vila igår efter att ha gått så bra hela veckan, mitt hjärta! ♥

Har börjat fundera på lite tävlingar nu också, känns som att vi är redo för det :) Tänkte väl börja med en pay and jump, och går det bra kanske vi hinner med en lokal tävling i år, tur man har erfarenhet, så man kan hjälpa sin häst när pressen kommer :)

Nu ska jag kila

hejhopp!


RSS 2.0