God eftermiddag!

Tänkte kolla med er om någon vet av någon stallplats där det finns bra träningsmöjligheter. Ja, det är synd att jag faktiskt kollar efter ny stallplats då jag och Eyeo trivs super i det nya stallet, men det finns som sagt inte så bra träningsmöjligheter där.. Så någonstans i Sundsvall? :)

4 månader sedan?


Detta känns verkligen hemskt att jag inte varit inne tidigare än nu. Har ju fått väldigt fina kommentarer av er läsare och det har jag helt missat! Bättre sent än aldrig, right?

Eyeo och jag har ju som sagt flyttat till ett närmre stall och där har han hunnit skaffat sig nya kompisar och hunnit stadgat (stavning?) sig. Hmm, han har hunnit haft sin vintervila, jag har hunnit klippt bort all jobbig päls som är i vägen när man tränar. Jag har köpt nya täcken till min lilla fis. Haha, ja ännu fler täcken. Dock så börjar min pappa bli less på alla mina täckesköp och tycker att jag alldeles på tok för många utav dom. Menmen, man måste ju alltid ha ett backup täcke, eller ja, som i mitt fall flera stycken :-)

Åh, skulle jäkla gärna vilja tävla nu!!! Blir tokig, längtar som tusan efter att få de där tävlingsnerverna i kroppen och sopa banan med alla, haha skämtåsido.

Har ju aldrig hoppat storhäst klasser men någon gång måste ju bli en debut och förhoppningsvis blir den med Eyeo :) Men det känns så annorlunda med en häst, det är ju så mycket "mer" kraft och någonting större att hålla reda på.

Att hoppa ponny var ju busenkelt och superkul! Dom är ju så små och smidiga och har lite mer humör. Åtminstone ponnyn jag tävlade mest :)

Jaja, imorgon ska jag lägga in lite bilder så ni får se det nya stallet och prinsen såklart :)

Nu ska jag sova! ¨

Hejhopp♥


RSS 2.0