Stockhooolm!


Hej på er!

Just nu i denna stund ligger jag i sängen på vårat hotellrum i Stockholm. Har haft det väldigt mysigt här, och hunnit besöka naturhistoriska riksmuseet, vasamuseet, aquaria, grönan och skansen. Har tagit tunnelbanor, pendeltåg, spårvagnar och bussar hit och dit. Gaah, stockholm är så jäkla stort jämfört med lilla Sundsvall.

Men det var som på något sätt en nystart för mig, det kändes som att jag fick komma iväg på en semester. Och vilket väder vi haft? 22 grader ute nu, vart typ 50 i solen förut. Åkte även M/S båt förut bort till djurgården och det var så jäkla mysigt!

Hihi, jag är full av glädjekänslor nu. Nu till Eyeo, världens bästa vän Anna tar hand om Eyeo nu när jag är borta :) Fast Vicky lånade honom idag och dom hade skrittat ut barbacka :) Det hade gått bra, har väl inte så mycket att säga om just det ämnet eftersom jag inte var där :P

Nu ska jag sova, för imorgon bär det av till NORRKÖPING :D wiiie!

Godnatt♥

Hejhopp!


Har nyss kommit tillbaka från stallet efter att ha tagit in hästarna. Dom mådde bra som vanligt, tänkte väl bara göra den lilla updaten nu :)

 Hejhopp!

people that are meant to be together always find their way in the end






So maybe I was wrong in thinking we were meant to be & that we were made for each other. Maybe we were never supposed to fall the way we did. Hell, we probably weren’t even supposed to meet when we did, or maybe we shouldn’t have met at all. But I know this much, if we aren’t meant to be I don’t know why I can’t seem to come to terms of saying goodbye to you. And if we weren’t supposed to fall then it was the most beautiful mistake I’ve ever made. And if I hadn’t  met you, I probably wouldn’t be the person I´m today.

It's YOU.
It's always been YOU.
It will always be YOU.

Längesen nu!


Nu har Eyeo äntligen fått flyttat hem från betet och dom dumma flugorna! Så nu tyckte jag också att det var dags att börja blogga nu när jag ska sätta igång honom efter hans sommarlov :) Jag har haft en väldigt skön sommar och Eyeo också för den delen, förutom att han blivit väldigt sparkad och mobbad i hagen :(

Men min lilla häst är ju för den delen också som han är, om han inte får vara med dom blir han väldigt ledsen och står mestadels bara och skriker.

Nog om det, har själv nyss varit inne på körskolan och gjort risk ettan *äntliiiigen* Har även bokat halkbana och körlektioner och på torsdag den 28 ska jag beställa uppkörning och teoriprov, spännande !! :D

Nu ska jag iallafall åka iväg till världens allra finaste kille Eyeo :) Hejhopp♥

RSS 2.0