Dagens träning 15/6


Red bort till ridhuset idag och red lite dressyr. Tog ett ganska kravlöst och lugnt pass, red mest skritt och trav låg och lång. Han kändes fräsch idag som vanligt och gjorde sin matte stolt som han alltid gör =D

Imorgon blir det till och kliva upp i hyffsad tid eftersom vi är hundvakt åt världens bästa gofisar Bibbi och Ettan. Dom får nog följa med på en tripp till stallet imorgon :) Och imorgon ska jag hoppa, hade faktiskt planerat in en liten bana på 6 hinder :)

Nu ska jag invänta en film och sedan försöka sova,

godnatt♥


Vilken härlig dag!


Vilken härlig dag det är, nu när det är sommarlov och allt + att detta är säsongens varmaste dag :)

Idag blir det lugnt för mig och Eyeo pga hettan. Men lite bus ska vi nog hitta på :D


Dagens träning 9/6


Var tänkt i början att jag skulle rida i ridhuset, men när jag hade skrittat dit så var det hoppträningar så jag red tillbaka och tog ett pass runt stallet. Red i dressyrsadeln idag, och satan vad bra Eyeo gick. Och vilken sits jag fick. Jag har undrat var min dressyrsits har tagit vägen. Men inte konstigt när man rider runt i en "hoppsadel" hela dagarna.

Han kändes fin idag men det var lite varmt så efter ett tag, tog jag av sadeln och red barbacka ner till vattnet och badade lite. Det uppskattades nog från Eyeos sida :)

Nu är jag så trött så trött.. så jag orkar inte sitta här något mera, nu blire lite film och pizzzzaaa mums.

Hejhopp♥

HJÄLP


Är det någon som vet av någon pay and jump, klubb vad som helst som är en liten tävling. Eyeo vill börja försiktigt :) Det kan vara i mittsvenska, eller angränsande län :)

Tacksam för all hjälp jag kan få!


Min första lokala tävling någonsin med Ronja år 05 eller 06


Godmorgon!


Eller ja god eftermiddag kanske :) Vaknade väl för några timmar sedan, men har legat och dragit mig lite väl länge. Det är så fint väder ute, så jag bara måste hoppa i bikinin och sätta mig ute och steka lite :)

Efter det blir det stallet, uppdaterar senare!

Hejhopp♥

Nu säger jag godnatt


Nu har jag precis sett klart på en värdelös film! Dog pound hette den, alltså den var ju rätt bra till handling och så, men den hade verkligen sämst slut! Så med det säger jag godnatt, imorgon blir det en riktig stalldag! :)

Lite framtidsplaner


Satt och funderade igår på att köpa en till häst, så jag gick in på hastnet och hittade många fina pärlor. Men kom på rätt snabbt att jag har ju inte den tiden. Jag går i skolan, Eyeo är inte helt utbildad. Så ett nytt hästköp får vänta tills om runt 3-4år :)

Men om 3-4år kommer jag ha en till liten pärla iallafall, det är jag helt hundra på :) Hade tänkt mig en ganska ung häst, runt 4-5år, en hbl valack :) Tänkte ta och satsa på dressyr med den pållen!

Hehe, knäpp jag är som smider framtidsplaner så långt fram i tiden :) Jag hinner nog ångra mig under kommande år om vad jag vill ha för häst, tror ni inte? :)

känns ju inte som att man skulle tacka nej till en sån här häst ;)


källa: HÄR


Dagens träning 8/6


Idag fick det bli en kort uteritt med Eyeo eftersom han sovit ute hela natten och var görtrött, stackarn. Iallafall så red vi genom bondskogen och det är ju alltid lika kul tycker både jag och Eyeo, hoppade några stockar också. Och jag vet inte hur många ggr jag kan säga detta, men han är sååååååååå jäkla rolig att rida ut på. Vilken power det blir i honom. Riktigt kul!

Imorgon inväntas ett dressyrpass, ska nämligen låna en dressyrsadel utav stallets ägare Barbro :) Hoppas det blir en aning svalare imorgon, hehe.

Nu ska jag gå och göra lite nytta, hörs sen!♥




Godmorgon!


Vaknade runt 07.00 imorse då Nicklas hade försovit sig, vanligtvis brukar jag åka med han till stallet på morgonen, men han fick åka till jobbet istället, så mamma och jag for iväg och gav hästarna sin mat. Och det är så jäkla mysigt att komma till stallet på morgonen när det är sommar och hästarna står ute :)

Idag väntas min sista skoldag, finally! Har ett prov kvar att göra som jag har idag, och sedan är jag friiii! wohoo :D Nu ska jag kliva upp och försöka komma iväg lite tidigare eftersom det blir ett stopp på donken för frukost :)

Ha en underbar dag allihopa!♥


Inköpt


Hello!

Igår var jag in på granngården för att köpa kraftfoder och kom på att knott och skit biter på Eyeo, så fick med mig ett Hansbo flugtäcke med tillhörande luva. Dock var luvan för liten så det var ju synd. Men annars satt detta täcke som handen i handsken på Eyeo :)


Dagens träning 7/6

Idag red vi bort till ridhuset och red ett ganska så hårt pass. Det tog rätt bra på både mig och Eyeo. Han kändes fin idag som vanligt men hade väl inte den bästa energin efter dagens värme. Men efter jag ridit fram så blev han kvick på hjälperna. Efter ridpasset blev det en dusch och schamponering för pojken, han såg inte allt för nöjd ut, men matte var nöjd iallafall =D 

Idag ska hästarna få sova ute, så åker väl till stallet runt 10-11 och ger dom natthö. Nu ska jag åka och sola hihi :)

Hejhopp♥

Dagens träning 3/6


Hejsan!

Tänkte börja med att berätta att våra hästar ska få sova ute inatt för första gången på detta år :) Vi brukar göra så varje år, några utspridda övningsnätter inför betet :)

Idag red vi ett dressyrpass, men jag krävde inte så jättemycket utav Eyeo. Vi red väl rätt mycket vägar och tränade mest på v. galoppen då han har börjat studsa på vänster bakben i vänster varv...

Är det någon som har något tips på hur jag kan träna bort det?

Jag har bestämt själv för att rida i mycket varierat underlag + Fatta en galopp, bryta av efter 3 galoppsprång osv. Men tänkte om ni har några tips? :)

Nu ska jag bort till Anna för hon fyller 19år idag, HIPP HIPP HURRRRA!!♥♥♥

Hejhopp!

Gårdagens träning 31/5


Hejsan!

Idag är det 1 Juni, vilket betyder att det verkligen är sommar =D

Gårdagens träning bestod av ett dressyrpass. I början var Eyeo inte alls med på noterna. Jag fick bara framdelen inte hela hästen. Men jag red mycket trav igår och snirklar och snorklar hehe. Men i slutet fick jag med mig hela Eyeo. Och har gick så fint!

Idag lär det nog bli en uteritt beroende på när jag kommer till stallet :)

Nu ska jag kila

Hejhopp♥

RSS 2.0